Slide linker

GMARK SlideLinker RibbonMet de gratis add-in "Slide linker" is de PowerPoint gebruiker in staat om slides te linken. Dat betekent dat je alle gelinkte slides kunt kopiëren door slechts 1 van de gelinkte slides te kopiëren. En dat verhoogt de handelingssnelheid!

 

Klik hier om de add-in te downloaden en te lezen hoe het in z'n werk gaat. 

Presenteren met een iPad
U kunt de iPad prima gebruiken voor als u met een kleine groep aan een tafel zit of als u in een een-op-eengesprek met je klant zit. Als u voor een grote groep gaat staan, zult u hem moeten aansluiten op een projector. 
901
0
Slide linker
Met de gratis add-in "Slide linker" is de PowerPoint gebruiker in staat om slides te linken. Dat betekent dat je alle gelinkte slides kunt kopiëren door slechts 1 van de gelinkte slides te kopiëren. En dat verhoogt de handelingssnelheid!
765
0
Voeg Prezi toe aan LinkedIn
Eind 2012 voerde LinkedIn het nieuwe profiel in. Waarom? Het is mooier en overzichtelijker. Bij het nieuwe profiel is de mogelijkheid gekomen om rich media content toe te voegen aan uw profiel zoals Prezi, SlideShare en afbeeldingen. 
850
0
Remote voor iPad/iPhone
Als u Keynote op de iPad gebruikt, dan kunt u de app Keynote Remote (€0,89) voor de iPhone dowloaden. De app maakt gebruik van bluetooth/wifi om met de Keynote-app op de iPad te schakelen. U kunt op die manier een presentatie laten afspelen en met uw iPhone naar de volgende slides gaan. Lees hier meer over het gebruik van deze app.
822
0
Snel naar een andere slide
Kent u dat? U geeft een presentatie en eenmaal aangekomen bij de vragenronde merkt u dat u bij uw antwoord graag een slide wilt terugpakken. U kunt natuurlijk uw presentatie beëindigen, de slide zoeken en deze weer in beeld zetten. Maar het kan makkelijker!
751
0
PowerPoint naar video
Vanaf Microsoft PowerPoint 2010 kunt u presentaties opslaan als video, waardoor deze voor u makkelijker te distribueren is en voor de ontvangers makkelijker te bekijken. Op de website van Microsoft Office leest u hoe het in z'n werk gaat.
752
0