Meeting Point

Maakt u wel eens een presentatie voor uw eigen bedrijf of voor dat van uw relaties, maar is het eigenlijk niet uw specialisme? Ben jij die presentatietopper die we zoeken? Of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Kom met ons in contact!

 

Opdrachtgevers

Maakt u wel eens een presentatie voor uw eigen bedrijf of voor dat van uw relaties, maar is het eigenlijk niet uw specialisme? Moet u hiervoor een medewerker vrijmaken? Of besteedt u uw tijd gewoon liever aan andere prioriteiten? Dan is het een goed idee om eens kennis te maken met To the point presentaties onder het genot van een kopje koffie!

Button afspraak   Button offerte

 

Freelancers

Ben jij creatief aangelegd en in staat toppers van presentaties te maken met PowerPoint, Keynote en/of Prezi? Of ben je juist sterk in het overbrengen van je kennis aan anderen? Vind je het leuk om op projectbasis aan opdrachten te werken? Wij komen graag met je in contact!

 

Partners

Ziet u in onze dienstverlening een toegevoegde waarde en wilt u kennis en kracht bundelen? Of wilt u meerdere disciplines samenbrengen voor dat unieke idee? Neem dan eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Button afspraak